Eksempel på julemenu,
NØDDEPATE I CHAMPIGNONSOVS
RÅSTEGTE KARTOFLER MED URTER
HONNINGSTEGTE ROSENKÅL MED CHILI
BAGTE RØDBEDER MED
RØDLØG OG BALSAMICO
HUMUS MED KRYDDERURTER
GRØNKÅLSSALAT MED
NØDDER OG BANANDRESSING
SURDEJBRØD MED ENKORN
VALNØDDEFLUTE - GRISSINI
NØDDEMARENGS MED CHOKOLADECREME
OSTEANRETNING MED FRUGT
FREDAGSBUFFET
september
PORRETÆRTE
HASSELBACH
KARTOFLER
BUTTERDEJ MED
BLADBEDER
RØDBEDEDELLER
BAGT BROCCOLI
MED BALSAMICO
GRØN SALAT
MED MELON & MYNTE
TOMAT – SALSA
MED BØNNER
SPELT-FLUTE
MED SMØR
DESSERT
VANILIE /
BLÅBÆR – IS LAGKAGE
august FREDAGSBUFFET
SPINATTÆRTE
KRYDDERMARINEREDE KARTOFLER
BAGT RØDBEDESALAT MED MYNTE
AUBERGINERULLE MED BØNNEHUMMUS
SPIDSKÅLSDELLER
VOKSTEGT MAJROER & GULERØDDER
BRØD MED SMØR
DESSERT
FRAGILITEBUND MED JORDBÆR-IS
FREDAGSBUFFET juli
KARTOFFELPIE MED FETA
NEPALESISK DAL (LINSEGRYDE)
RIS & CURRY MED BLADBEDER & TOFU
CHILI - DIP
GRØN SALAT MED KRYDDERMARINEREDE
KARTOFLER
SPIDSKÅLSSALAT MED
SENNEPSDRESSING
SPINATROULADE MED HYTTEOST
FLUTE MED SMØR
DESSERT
CHOKOLADEKAGE MED VANILIEIS &
JORDBÆR
FREDAGSBUFFET
juni
AUBERGINETÆRTE
KARTOFFEL -
RÖSTI
RØDBEDEDELLER
TZATIKI
HUMUS PÅ
SALATBUND
QUINOA –
TOMATSALAT
SOMMER
COLESLOW
FLUTE MED
SMØR
DESSERT
RABARBERKAGE
MED SKYRCREME
FREDAGSCAFE juni
KARTOFFELCURRY MED GRØNKÅL
PORRETÆRTE
LINSESALAT MED PASTNAK &
BUTTERNUTS
KÅLDELLER
BROCCLISALAT
RØDBEDEHUMUS
ØLANDS - FLADBRØD
SPELTFLUTE MED SMØR
DESSERT
RABARBER ISLAGKAGE
FREDAGSBUFFET
April
KARTOFFELCURRY MED GRØNKÅL
PORRETÆRTE
LINSESALAT
MED PASTNAK & BUTTERNUTS
KÅLDELLER
BROCCLISALAT
RØDBEDEHUMUS
ØLANDSFLADBRØD MED HVIDLØG
SPELTFLUTE
MED SMØR
DESSERT
RABARBER
ISLAGKAGE
FREDAGSBUFFET marts
PORREPATE I SKORZONERSTUVNING
BAGT RAJA-KARTOFFEL
BUTTERDEJSSNEGLE
QUINOASALAT MED STEGTE GRØNSAGER
OG HVIDLØG
RØDKÅLSSALAT MED KASHEWNØDDER OG
ÆBLER
BAGTE RODFRUGTER, RØDBEDER MED
PEBERROD, PASTINAK MED INGEFÆRD, GULEROD MED BIRKES OG SELLERI
MED SESAM
FLUTE MED SMØR
DESSERT
DADELKAGE MED CREME FRAICE
FREDAGSBUFFET
februar
PORREPATE I
SKORZONERSTUVNING
BAGT
RAJA-KARTOFFEL
BUTTERDEJSSNEGLE
QUINOASALAT
MED STEGTE GRØNSAGER OG HVIDLØG
RØDKÅLSSALAT
MED KASHEWNØDDER OG ÆBLER
BAGTE
RODFRUGTER, RØDBEDER MED PEBERROD, PASTINAK MED INGEFÆRD,
GULEROD MED BIRKES OG SELLERI MED SESAM
FLUTE MED
SMØR
DESSERT
DADELKAGE MED
CREME FRAICE
JULESØNDAGSBUFFET december
NØDDEPATE I RØDVINSSOVS
BAGT RØD RAJA KARTOFFEL
BAGT RØDBEDE MED PEBERFRUGT
BAGT HOCCAIDO MED KANEL OG
HVIDLØG
RØD OG GRØNKÅLSALAT MED DADLER
ROSENKÅLSSALAT MED ÆBLER
HVID BØNNEHUMUS
OSTEANRETNING MED FRUGT
CITRON – SKYR KAGE
FLUTE & BRØD MED SMØR
ring og snak med eva
mail evt ønske, dato, tidspunkt, antal gæster og om festmiddagen
skal leveres og hvor.
GOD FEST - VEGETARISK - ØKOLOGISK
HUSK VINE, ØLLER, SODAVAND SAFT COGNAC I ØKOLOGISK KVALITET
98645655
JYLLAND@POST12.TELE.DK |