DEN GRØNNE KØBMAND

DET GRØNNE KØKKEN

ØKOLOGISK GARTNERI

Forsiden
DRIVHUSET
 

Receptioner og Festmiddage

  Se billeder  

Økologisk, Vegetariske forslag :

Festfolder fremsendes via e-mail, kontakt os her

Grønsagerne er fortrinsvis fra eget gartneri, 
kolonialvarerne de mest udsøgte 
og brødet er altid friskbagt af nymalet mel.
 

De varme og kolde retter bliver leveret direkte ind på deres eget "tag selv bord", 
hvor de ønsker det mellem Nykøbing Mors, Herning, Århus og Hjørring.

Minimum 15 kuverter, børn under 12 år halv pris.
Udbringning påregnes 4,00 kr. pr. km.

 

 

 Eksempel på julemenu,

NØDDEPATE I CHAMPIGNONSOVS

RÅSTEGTE KARTOFLER MED URTER

HONNINGSTEGTE ROSENKÅL MED CHILI

BAGTE RØDBEDER MED

RØDLØG OG BALSAMICO

HUMUS MED KRYDDERURTER

GRØNKÅLSSALAT MED

NØDDER OG BANANDRESSING

SURDEJBRØD MED ENKORN

VALNØDDEFLUTE - GRISSINI

NØDDEMARENGS MED CHOKOLADECREME

OSTEANRETNING MED FRUGT

 

FREDAGSBUFFET september 

PORRETÆRTE

HASSELBACH KARTOFLER

BUTTERDEJ MED BLADBEDER

RØDBEDEDELLER

BAGT BROCCOLI MED BALSAMICO

GRØN SALAT MED MELON & MYNTE

TOMAT – SALSA MED BØNNER

SPELT-FLUTE MED SMØR

DESSERT

VANILIE / BLÅBÆR – IS LAGKAGE

august FREDAGSBUFFET

SPINATTÆRTE

KRYDDERMARINEREDE KARTOFLER

BAGT RØDBEDESALAT MED MYNTE

AUBERGINERULLE MED BØNNEHUMMUS

SPIDSKÅLSDELLER

VOKSTEGT MAJROER & GULERØDDER

BRØD MED SMØR

DESSERT

FRAGILITEBUND MED JORDBÆR-IS

FREDAGSBUFFET juli

KARTOFFELPIE MED FETA

NEPALESISK DAL (LINSEGRYDE)

RIS & CURRY MED BLADBEDER & TOFU

CHILI - DIP

GRØN SALAT MED KRYDDERMARINEREDE KARTOFLER

SPIDSKÅLSSALAT MED SENNEPSDRESSING

SPINATROULADE MED HYTTEOST

FLUTE MED SMØR

DESSERT

CHOKOLADEKAGE MED VANILIEIS & JORDBÆR

FREDAGSBUFFET juni

AUBERGINETÆRTE

KARTOFFEL - RÖSTI

RØDBEDEDELLER

TZATIKI

HUMUS PÅ SALATBUND

QUINOA – TOMATSALAT

SOMMER COLESLOW

FLUTE MED SMØR 

DESSERT

RABARBERKAGE MED SKYRCREME

FREDAGSCAFE juni

KARTOFFELCURRY MED GRØNKÅL

PORRETÆRTE

LINSESALAT MED PASTNAK & BUTTERNUTS

KÅLDELLER

BROCCLISALAT

RØDBEDEHUMUS

ØLANDS - FLADBRØD

SPELTFLUTE MED SMØR

DESSERT

RABARBER ISLAGKAGE

 

FREDAGSBUFFET April 

KARTOFFELCURRY MED GRØNKÅL

PORRETÆRTE

LINSESALAT MED PASTNAK & BUTTERNUTS

KÅLDELLER

BROCCLISALAT

RØDBEDEHUMUS

ØLANDSFLADBRØD MED HVIDLØG

SPELTFLUTE MED SMØR 

DESSERT 

RABARBER ISLAGKAGE

 

FREDAGSBUFFET marts

PORREPATE I SKORZONERSTUVNING

BAGT RAJA-KARTOFFEL

BUTTERDEJSSNEGLE

QUINOASALAT MED STEGTE GRØNSAGER OG HVIDLØG

RØDKÅLSSALAT MED KASHEWNØDDER OG ÆBLER

BAGTE RODFRUGTER, RØDBEDER MED PEBERROD, PASTINAK MED INGEFÆRD, GULEROD MED BIRKES OG SELLERI MED SESAM

FLUTE MED SMØR

DESSERT

DADELKAGE MED CREME FRAICE

 

FREDAGSBUFFET februar

PORREPATE I SKORZONERSTUVNING

BAGT RAJA-KARTOFFEL

BUTTERDEJSSNEGLE

QUINOASALAT MED STEGTE GRØNSAGER OG HVIDLØG

RØDKÅLSSALAT MED KASHEWNØDDER OG ÆBLER

BAGTE RODFRUGTER, RØDBEDER MED PEBERROD, PASTINAK MED INGEFÆRD, GULEROD MED BIRKES OG SELLERI MED SESAM

FLUTE MED SMØR

DESSERT

DADELKAGE MED CREME FRAICE

 

JULESØNDAGSBUFFET december

NØDDEPATE I RØDVINSSOVS

BAGT RØD RAJA KARTOFFEL

BAGT RØDBEDE MED PEBERFRUGT

BAGT HOCCAIDO MED KANEL OG HVIDLØG

RØD OG GRØNKÅLSALAT MED DADLER

ROSENKÅLSSALAT MED ÆBLER

HVID BØNNEHUMUS

OSTEANRETNING MED FRUGT

CITRON – SKYR KAGE

FLUTE & BRØD MED SMØR

 

ring og snak med eva
mail evt ønske, dato, tidspunkt, antal gæster og om festmiddagen skal leveres og hvor.

GOD FEST - VEGETARISK - ØKOLOGISK

HUSK VINE, ØLLER, SODAVAND SAFT COGNAC I ØKOLOGISK KVALITET

98645655

JYLLAND@POST12.TELE.DK