Vegetariske økologiske dybfrosne færdigretter fremstilles
af årstidens grønsager og derfor kan udbuddet variere en smule.
Ovnretter sættes i ovnen i ca. 25 til 45 minutter, og er herefter
parat til servering.
Embalagen er ny , nu træform med komposterbart bagepapir, der kan
tåle at komme i ovn
Eksempler:
porretærte
porrepostej
grønsagspostej
nøddepostej
broccolipostej
løgtærte
auberginepostej
nøddebøf
hirsebøf
&
div. deller
eks. med:
broccoli
rødbeder
spidskål
bla. grønsager
squash
grønkål |
|
Gryderetter og supper skal optøs og varmes i en gryde. Eksempler:
Grøn linse gryde, Sojagryde, Kikærtegryde,
Chili sin carne
Dal
Auberginegryde
&
Diverse supper:
gulerodsuppe
græskarsuppe
hoccaidosuppe
rødbedesuppe
jordskoksuppe
majroesuppe
tomatsuppe
broccolisuppe
squashsuppe
Prisliste fremsendes via e-mail, kontakt os her
|